Send meg gjerne en E-Mail eller to om denne siden.
Mo i Rana SØNDAG 17. MAI 1998 • Årets Russeavis • LØSSALG KR. 25,-

Redaksjonen rapporterer:

Redaksjonen 1998

Ansvarlig Redaktør:
Johnny A. Svartkjønneng
Layout & Design++:
Kim-Arthur Sakariassen

Også i Redaksjonen:
Tone Sørensen
Kristina Brovold
Kim Rune Andreassen
Mattis Jamtli
Delvis antatt å være i redaksjonen:
Morten Henriksen
Bård B. Ildgruben
Marie A Andersen

Trykk ved Rana Blads Trykkeri

Layout & Design
19©98 KAS

Design av Hjemmesider m.m.: noxie@hotmail.com
sakarias@stud.ntnu.no
http://home.online.no/~asakaria

Redaksjonen i russeavisen består av disse personene i kolonnen til venstre. Her følger en kort presentasjon av oss og det arbeidet vi har hatt. Det er noe av det morsomste som vi har gjort. Klart det har vært knøvling med å få inn rett stoff til rett tid, og dermed har ett visst press kommet over oss alle. Men vi klarte det likevel. Uoverenstemmelser har det selvsagt vært. Mjølan var som vanlig sint og forargret over det oppblåste og altbestemmende russefolket på Moheia. Kongsvegen har vært svært flink (i motsetning til visse andre) til å skaffe massevis av penger slik at vi i russeavisen kan slippe gå med underskudd. Det er lagt i mye tid hos enkelte på russeavisen, og vi i redaksjonen håper vi har klart å skrape ihop en avis som tilfredsstiller deres krav og forhåpninger. Dessuten håper vi at vi unngår å ha voldt en viss skade til personer. Noen kan ha vært med hensikt, men flestparten er nok bare tilfeldige. Når det gjelder russepresent-asjonene har vi bedt hver russ lese sin anmeldelse før den ble levert inn. Dermed håper vi at vi har unngått å injuriere noen. På grunn av avisens innhold forbeholder redaksjonen seg å være delvis anonyme. Dermed ikke noe bilde. En ting vi har å si er at russen har vært svært slappe med å levere inn stoff. De i kolonnen til venstre er av de få som har gjort noe. Også noen få jenter fra mjølan har bidratt noe. Ellers er det ingen som har bidratt med en sjit! Det er faen meg slapt. Derfor er kanskje innholdet veldig kjedelig. Slik får det bare være, men 10 personer kan ikke finne på nok stoff til å fylle 40 sider med forskjellig dritt og lort. Takk og farvel... Darth Arthur

Hehe, slik var det altså i 1998. Dette skrev jeg på slutten av lagingen russeavisen, full av frustrasjon fordi jeg ikke klarte å fylle opp 40 sider med stoff helt alene. Menmen, det gikk seg til (etter litt stjeling her og der).

Sjefen
Når kroppen ble skapt, ville alle kroppsdeler selvsagt være sjef. Makt er noe alle normale vesener vil ha, så det ble en relativt stor diskusjon ut av dette da.

Hjernen påsto at siden det er den som kontrollerer alle kroppsdeler og tenker for alle, så måtte den være sjef.

Bena var mere freidige og uttalte at det jo tross alt var dem som bærer mennesket dit det vil, og utfører det hjernen gir vink om. Bena så ikke noen andre som var mere passende til å være sjef enn dem.

Øynene sa: Det er vi som passer på at ingenting hender, og som varsler når fare truer, så vi må være sjef!

Og slik fortsatte de andre kroppsdelene. Hjertet, hendene, lungene, kjønnsorganene og alle andre med samme ønske om å bli sjef.

Til slutt forlangte ræva at man skulle velge den til sjef. Alle kroppsdelene lo og syntes ideen var fullstendig absurd. Å ha ræva til sjef? Ræva ble skikkelig forbanna, knøt seg igjen og furtet og nektet å fungere i det hele tatt. Som følge av dette fikk hjernen feber, øynene skjelte og gjorde vondt, bena ble svake og hendene hang slapt ned. Ja, til og med hjertet og lungene fikk vanskeligheter med å fortsette og fungere. Til slutt måtte alle kroppsdelene bønnfalle hjernen om å la ræve bli sjef.

Og slik ble det. Alle de andre kroppsdelene må utføre grovarbeidet, mens ræva bare leker sjef og utfører en masse dritt.

Moralen er: For å bli sjef, behøver du ikke være et geni, bare et helt vanlig rasshøl! Tenk på denne historien når du kommer borti lærere, politikere eller andre som behandler deg som en dritt!! hint frem til russestyret kanskje :)

Alle Liker Russeavisen Ryktebørsen.
-Pyromanen, fordi han kan brenne den.
-Den med klaustrofobi, fordi den er så stor. Hele 40 sider fylt med drittpreik og annet svineri.
-Den pedofile, fordi det bilde av så mange søte små barn i den.
-Kleptomanen, fordi han kan stjele den (Fy faen du er kjip da...)
-Foreldrene liker den ikke, fordi de frykter hvor mye dritt ungene presterer å lire av seg. Dessuten frykter de nok at det skal komme frem en liten hemmelighet eller to.
-Alkoholikeren, tilsetter vann og lar den gjære.
-Narkovraket, fordi han kan løse den opp og sette sprøyte med konsentrert Rølp!
-Den blinde gamle mannen, fordi han slipper å lese det forbaskede mølet.
-Den stumme, fordi avisa så er tam.
-Norsklæreren, fordi det er så godt et språk.
-Russen, de kan få nytte av den.
-Pjokken, han kan bruke den som paraply når det regner.
-Den smarte, han kan selge den og få mange penger.
-Gutta, de kan nyte sex-sidene.
-Datanerden, han kan beundre den ekstremt brae layouten på avisen.
-Annonsøren, som kan gni seg i nevene for reklameeffekten.
-Den homofile, for han kan stappe den opp i ræva.

Dette er altså grunnene til at folk kjøper Russeavisen. Russen har derfor lagd masse dritt med vilje. Dessuten finnes det enda en bruksmetode:
-Ta en stykk russeavis.
-Dra på byen.
-Se deg ut ei russedame eller russemann, kategori pen.
-Slå opp i russeavisen.
-Lær deg utenat navn, og sjekk samtidig om hun har type.
-Gå bort og prat med offeret og imponer henne eller ham med alt det du vet om personen.
Svært intelligent gjort. Hilsen LEDIG-klubben!

Som ansvarlig redaktør har jeg her tenkt å være litt mer ansvarlig og seriøs enn det avisen kanskje bærer preg av ellers. Sånn, nå har jeg nevnt ordene ansvarlig og seriøs, og skremt bort de tre personene som kanskje var villige til å lese lederen. Det som virkelig bekymrer meg for tiden er at jeg er blakk! Det kan selvfølgelig være andre årsaker til dette, men har en sterk mistanke om at det er fordi jeg er russ. Russetia, ja hele siste året på videregående koster flesk. Jeg har laget et lite regnestykke: Russedress og lue: 300,- : Andre russeklær: 600,- : Strykemerker: 300,- : Russe effekter: 300,- : Vannpistoler: 300,- : Inngang russefester: 400,- : Pris før drikkevarer: 2200,- : Pris drikke varer: xxxxx,-
Pris russetid (+Ramona) ca. 5200,-
Som du ser, det er dyrt!! Og nå fremmer jeg problemstillingen: Blir russen ut-nytta? Vi er unge og lett påvirkelig, vi har en hvis mengde penger, og de bruker vi på oss selv. Vi ønsker å ha det moro, og det vet kapitalhaiene. Som member av russestyret, blir jeg bombardert av "spesialtilbud" fra russeservice-bedrifter, russetreff arrangører, utesteder, gatekjøkken, klesprodusenter, effektprodusenter, til og med klokkeprodusenter! Alle skal selge produkter som visstnok skal være uunnværlige for den bevisste russ. Hva i faen skal jeg med en russeklokke som sikkert ikke går engang og som i hvertfall kommer til å stoppe bare jeg søler litt øl på den og det er det jo umulig å ikke gjøre i russetia for jeg synes en russeklokke i allefall burde i være øltett skal den kalle seg en "russeklokke" og når den i tillegg ser ut som den koster 10 kroner når den egentlig koster det mange tjuedobbelte og jeg i tillegg har en klokke som jeg synes er jævla fin fra før som faen ta er både øltett og sprit tett og hele pakka you name it hva i faen skal jeg med ei helvetes klokke med russe-luemotiv i hardplast med bare to visere uten tall? Hæ? Phuu! Jeg kjøpte ikke klokka. Men jeg kjøpte mye anna drit. Og nå er jeg blakk. Faen ta. Mitt poeng er: Trenger vi alle disse tingene? Nei. Blir vi mer lykkelig av det? Nei. Får vi en bedre jobb, flere eller færre barn, bedre karakterer, bedre helse, bedre sex partnere? Nei!!! Hva i faen skal vi med all driten da? "Fordi de andre har det" Yes, der har du det, "de andre har det". Misforstå meg ikke, jeg prøver ikke å være hobbypsykolog (det er noe man er på fest, graden av fornøyelse kommer ann på skjønnhets- og kanon- faktoren til dama), men jeg tror næringslivet spiller bevist på dette. De ønsker å tjene gryn, og vi er det perfekte offer. Jeg tror faktisk det kunne være mulig å oppleve en fantastisk russetid uten all driten som blir prakka på oss, og det for være siste ord fra meg. (PS, før du forsetter å lese denne lefsa, må jeg presisere at det er en unik avis du holder mellom hendene, husk det)

Pist hilsen fra ansvarlig redaktør:
Johnny Svartkjønneng
«Desperado»

Ryktebørsen er © 1998 Kim-Arthur Sakariassen og Ranarussen98. Alle bilder, tekster og logoer går under denne. Gjenbruk tillatt ved kontakt (og ved å oppgi kilde).