Send meg gjerne en E-Mail eller to om denne siden.
Mo i Rana SØNDAG 17. MAI 1998 • Årets Russeavis • LØSSALG KR. 25,-

Hva er et normalt sexliv?

Utdrag fra den planlagte bestselgeren "Erotikk på roterommet", kapittel 4: "Sex - Det gjør vi selv!"
Av den eminente og kjærlige gamle
Ronald Pablo

I begynnelsen var ordet, og ordet var et griseord, nemlig frukt. Men før det, hadde Gud skapt fristelsen, og dessuten forbudet (for å gjøre fristelsen større). Dette utspekulerte trikset skapte Gud i sin glansperiode, dvs. i begynnelsen, mens han ennå var ved sine fulle fem, og ikke hadde tatt helt av slik det er i dag. Han visste selvsagt alt (og gjør det vel sannsynligvis fremdeles, men han er bare blitt en arrogant liten drittsekk som ikke bryr seg om noe annet en sex og dop og harpemusikk). Han visste til og med at Eva ville slike agnet rått, tygge på det en stund og senere involvere den naive og lettlurte Adam! Forbrytelsen. Det er sannsynlig at Eva alt da hadde en mistanke om at det hele dreide seg om sex, og at sex var noe som fungerte best som en akt mellom to personer, men vi kan likevel ikke si at det var kvinen som oppfant seksuallivet. Det var nok kanskje Gud, der han sitter som en iherdig og kåt kikker. Fy farao!

Det var selvfølgelig Gud - i og med at han var allvitende. Men det er jo greit å ha noen å skylde på dersom noe skulle gå galt. jeg vil selvfølgelig ikke påstå at Gud var en liten sleping, jeg mener bare at han visste at når det å føre arten videre skulle være, da kunne det lett gå over styr. Bare se på Russen.

Ikke for å kritisere - jeg synes selv at det er fint at sex er gøy... - men var det for eksempel så forbanna nødvendig å lage kineserne så jævla kåte at det ble over en milliard av dem? Hvem skal ta på seg skylden? Tenk bare på den jævelen som sitter over oss, og ler hardt og rått over alle kineserne som springer rundt som kåte kaniner og jukker vilt! Og så tror vi jo at vi skal komme til himmelen? Jeg håper det er en stor plass, for åssen i granskauen skal det bli plass til over millioner av milliarder av mennesker og dyr der oppe?

Det å jage Adam og Eva ut av paradiset som straff for at de gikk rett i en felle han hadde satt opp, var nok ganske sikkert en nødløsning for å redde ansikt (tenk bare på Herr Lucifer som sitter ved siden av Gud og mobber). jeg forstår Gud godt! For hvem vil vel ha så forbanna mange idioter boende i hagen sin? Som sagt, ikke for å kritisere, jeg mener bare at når han i sin uransakelighet gjorde sex så inn i hampen kult at man til og med kan utføre det ensomt eller i gruppe, så må det jo være lov til å praktisere det (kom igjen nå... Hvor mange av dere gjør det ikke? Det er faen meg ikke mange). Men hva et normalt seksualliv er, det sa ikke Gud den allmektige noenting om!

Derfor er det nå på tide at noen andre gjør det, og siden jeg selv er fagmann på det området (selvlært som sådan, og har erfaring fra ganske mange områder), så er det bare rett og rimelig at jeg kan tre til som støttehjelp for trengende Russ der Gud selv ikke strekker til. Kjære Gud, dette gjør jeg helt gratis, så kan vi ikke hjelpe hverandre og kanskje samarbeide litt om å skape en del nye verdener som jeg har tenkt ut når jeg kommer til himmelen? OK?

Javel.

Et normalt sexliv er basert på at man aksepterer sine lyster og fantasier fullt ut. Det har seg nemlig slik at alle unormale lyster er helt normale, og at selv dine villeste fantasier er noe alle har - i hvert fall jeg! Og ingen seksuelle varianter er synd. Men mange lar være å leve ut sine fantasier, og DET er synd, siden det jo er veldig moro. Riktignok mener nok de fleste lærere og andre fanatiske religiøse trossamfunn at alt unntatt misjonærstillingen (og selv den må bare brukes i de yderste nødstilfeller, f.eks. ved det 2kg's ballespreng eller lignende) er perverst, men det får bli deres (og deres koners (som vi alle vet er det ingen lærere som bare har inngått partnerskap. Vanligvis gifter de seg med en likesinnet)) problem. Selv har jeg et litt mer kollegialt forhold til Gud enn hva de troende har, og derfor vet jeg hvorfor han skapte blomstene på marken, fiskene i havet og alle andre intetsigende former for liv: For at menneskene skulle ha glede og nytte av dem. Nemlig. -Og hvilken glede er vel større enn en real blow-out når man er midt i løpetiden og kanskje har holdt seg i flere timer?

Hæ? Når man betrakter skaperverkets yrende mangfold - hvordan kan man da tro at skaperen av dette mangfoldet ville la livet - i alle dets ytringsformer - reprodusere seg selv kun ved misjonærstillingen?

Blasfemi kaller jeg slikt! Og blasfemi er straffbart. Tomat-sex, derimot - sier verken Norges Lover eller Bibelen noe om. Og det burde også være unødvendig, når vi vet at det å beføle en saftig, moden tomat - eller ha oral-sex med to tomater på en gang - er noe alle digger å gjøre, og ingenting å skamme seg over. Ja jeg vil faktisk påstå at alle former for fruktsex hører inn i et normalt seksualliv. ja til og med mine ukentlige orgier med et par drueklaser er noe som er helt naturlig for meg - selv om det selvsagt blir endel søl etterhvert som man eksperimenterer seg fram til stadig mer avanserte teknikker.

Selvtillit er her et viktig stikkord. Selv vet jeg med meg selv at jeg har såpass erfaring - og dertil er såpass bra utstyrt - at druene nyter hvert sekund! Nei, jeg vil ikke skryte! Når sant skal sies, er den ikke så enorm lang - men til gjengjeld er den veldig tynn. Dessuten er det ikke størrelsen det kommer an på. Det er utholdenheten. Jeg husker en helg jeg viet helt og holdent til tre tørre rosiner - hvordan jeg svettet og stod på i time etter time i et forrykende tempo... Nei, som sagt, jeg vil ikke skryte, men bare understreke viktigheten av ømhet og varme i dens sex-liv. Det er når ømheten og varmen mangler, at selv en så naturlig ting som fiskesex får noe sært og tabubelagt over seg. Selve driften er helt normal - for hvem kan vel nekte for at man blir opphisset av å se en nytrukket torsk sprelle og vri seg av kåthet nede i fiskekassen, hvordan gjelleåpningene lukker seg og åpner seg, åpnes og lukkes, åpnes og lukkes, igjen og igjen *stønn*... Mens blikket dens bønnfaller deg om å... Nei, det er ingenting å være flau over, sålenge en viser nærhet og varme, for det skal jo være godt for fisken også! Og det vet du at du har greid, når den bare blir liggende og gispe og ser på deg med det blikket. For da er ømheten der. En gang jeg tilfeldigvis kom over en hel kasse speket sild, var jeg så øm etterpå at jeg i flere dager ikke orket tanken på rogn engang - eller andre forhold på si. Den tryggheten man føler ved slike faste forhold, gjør at kjærligheten ikke kjenner noen grenser. Selv om jeg - som mann - føler mest for de myke og gele-aktige verdier, som f.eks. lutefisk, så vil jeg aldri glemme en av Frionors seipanetter og den natten vi hadde sammen, med åpen ild på peisen, og hele hytta, som etterhvert brant ned rundt oss uten at vi enset det, i våre anstrengelser for å tilfredsstille hverandre... Og etterpå... da den lå der helt utbrent og jeg strøk fingrene over asken, så rørt at jeg gråt full den ene støvelen min ved tanken på hva en kan utrette med litt menneskelig varme.

For ikke å snakke om åpenhet, som jeg ikke tør gi eksempler på engang, men bare nevne at f.eks. statsminister Kjell Magne eller et hvilket som helst usympatisk menneske, kan gi grobunn for det rene og vakre i verden ved å plante en villrose i hekken.

Det jeg snakker om er omsorg og oppofrelse som grenser til det guddommelige i oss. Husk det neste gang du ser en artikkel i avisen om blotting foran gamle damer av Russ, at det var med omtanke og omsorg for de eldre at vi har med oss to lommelykter til spotlights og har muligheten til å montere en kjempelupe foran, slik at det gir varige men... Men om det står at ballene våre er malt i russefarger, så må vi vel bare innrømme det, vi er da tross alt Russ og har tradisjoner å ta vare på!?

Dette bildet har kanskje ingenting med vill og hemning-sløs sex med frukt og grønn-saker, men vi tenkte det kunne illustrere hvordan sex med romvesen ville være (tenk deg han lille hårete karen sammen med grisetrynet :)


Det bør vel sies at hele denne teksten ble stjålet fra en gammel skoledagbok, og var skrevet av Rolf Håndstad (også kjent som Rhesus - fra Pyton). Endel ting er redigert, og lagt til for å passe litt til anledningen. Men men, jeg hadde jo ikk enok stoff, så da stjal jeg.. Slik er livet. Ikke noe å gjøre med det, vel :)


Billig i framtia!
En gang i tiden fremover vil man nok kanksje forstå. Det tenkte Johan idet han satte seg ned for å lese morgenavisen. Ikke mange kan lese morgenavisen som ham. Tydelig besatt. Slik konsentrasjon på en liten hologramskjerm er det få som kan ha.

Utenfor flaug det forbi en taxi. Langt borte kunne man høre det bastante skriket fra ti eller flere politisirener. Mangel på immunforsvar var nok de viktigste årsakene til at mesteparten av folk holdt seg hjemme disse dager.

Johan leste ferdig morgenavisen på noen timer. Det stod forferdelige nyheter i den, men han brydde seg heller lite om det. For ham var det viktigere å lære seg å surfe. Slik lærte nok de fleste seg at livet var en lek. Det var nok bare å hive seg på surfebrettet, og koble seg på nettet...

Johan koblet seg på i håp om å få treffe noen av sine gamle venner som han hadde gått på VR-skole sammen med. Slik ble det nok likevel ikke. Istedet rotet han seg vilt bort til et hemmelig skap som de fleste normale folk ville holdt seg langt unna.

Johan derimot likte det han så - han hadde aldri sett slikt før. Det var nytt og spennende for ham. “Slike ting skulle en gjerne prøvd selv”, tenkte ham. Det skulle han nok ikke gjort, for bare sekunder senere var det gjort. En skikkelse som bare kunne være en kvinne - en slik merkelig skapning han hadde lest og sett så mange bilder av, men som han til nå hadde trodd var en myte - nærmet seg nå Johan med stormskritt. Han begynte å svette på ballene. Det hadde han ikke gjort siden han var tretten år og så hunden jukke vilt på den stakkars katta på holo-tv’en i den berømte filmen Amandus som vant hele 40 Oscar på den scenen.

Damen hadde ikke plastfolie på seg, men en god mengde krem. “Det var fint”, tenkte han. han var sulten. Han tenkte ikke over at det faktisk kunne være farlig. “Pyttsan”.

Damen begnyte å kysse på Johan. Det var en merkelig følelse. Det begynte å vokse frem noe hos Johan, noe han aldri før hadde visst eksisterte! Hadde han visst det før ville han nok ikke ventet så jævla lenge på det som nå skjedde.

Han tok frem jordbærtoppingen, og sprayet over kvinnfolket. Det føltes merkelig. Han snudde seg og spydde en skvett...

Ryktebørsen er © 1998 Kim-Arthur Sakariassen og Ranarussen98. Alle bilder, tekster og logoer går under denne. Gjenbruk tillatt ved kontakt (og ved å oppgi kilde).