Send meg gjerne en E-Mail eller to om denne siden.
Mo i Rana SØNDAG 17. MAI 1998 • Årets Russeavis • LØSSALG KR. 25,-

Russ'98 slår tilbake:"Vi lar oss ikke stoppe!"

Dette uttalte vår egen representant, Dassmann Drudle idet han ble tatt i posisjonen på bildet. Dette kan vel anses som brudd på de fleste moralitets prinsipp, mente derimot statens anonyme representanter.

Vi har fylt avisen med reportasjer og annet småmoro stoff, så ikke kødd med oss. Russen har også rett til å leve, og kanskje vel så det. Hadde det vært opp til oss, skulle 17. mai vært midt i juni.

Nærmere flere tusen rykter om 240 russ er representert i denne avisen, og selv det er ikke om alle russen. Mange er ikke representert, og det er i grunn synd. Men dette må være rekord i antall svartruss som er med i avisen. Det er fantastisk. Men tilbake til saken.

Dassmann er og har vært en normal kar, men russetiden fikk han til å vippe over kanten, som dere kan tyde av bildet. Slik er det med mange. Kanskje man vil være russ en gang til? Man satser så hardt på russetiden at man glemmer bort alt annet, også får man plutselig være russ om et år igjen. Det må være det absolutt kuleste som finnes eller hva? Tenk bare så moro det må være..


ADVARSEL

Denne avisen kan inneholde språk og bilder som kan virke støtende på noen folk og minoritetsgrupper. Sterkt alkoholbruk og mye sex bidrar sterkt til å øke sjansen for at vi bryter med toleransen til endel personer. Vi håper dere ikke lar dere avsky, og ser på dette som ren fiksjon, og at det ikke må taes alvorlig på noen måte. Foreldre bes om å kontrollere om barnet har godt av å lese avisen.

Aldersgrense
12 år
10 år i følge med voksne

Skandaler:

Vi har de verste skandalene. Se det selv svart på hvitt.
Russ drita full og naken på damesykkel i Mo Kirke!

Lesbisk fotballkaos i NM-dusjen!

Bondevik laget middag nesten uten hjelp!

Hemmeligheten til alle forskerne er nå kommet ut: Hvordan gå ned opp til 50 kg på tre dager på bananmos med eggelikør...

Bare i Rykte-Børsen hører du slike rykter. Desverre var det ikke plass til å utdype dem mere.


Kultursiden
Vi tar fram årets nye filmer, og musikk, og noen andre kulturinnslag. Sjekk ut årets musikalske innslag. Drikke-kultur med mere. Eksklusivt for Ryktebørsen: Plottet til Titanic 2. Vi vet hvordan den slutter!


Utelivet på Mo
Hvordan tar det seg ut i byen i ei helt vanlig helg på Mo? Hvor mye moro kan en vanlig atten/nittenåring ha i løpet av en uke? Vi har testet trykket på alle uteplassene vi fikk komme inn på.


Russearrangementer
Joda, vi har da vært med på en del artige arrangementer gjennom skoleåret. Tror du ikke det var en del folk som fikk med seg minner derfra også. Her presenterer vi noen av høydepunktene bak det ville livet til Russen. Bad Taste, Pysjamaser, Russe-revyen og mere!


Forskjellige folk
Vi presenterer Russe-presidentene slik du aldri hatt møtt dem. Årets første eliteruss med eliterusskravene og knutekravene. Og selvfølgelig, vår valgte æresruss. En person som vi bare syntest måtte får tittelen. Slå opp og les.

Ryktebørsen er © 1998 Kim-Arthur Sakariassen og Ranarussen98. Alle bilder, tekster og logoer går under denne. Gjenbruk tillatt ved kontakt (og ved å oppgi kilde).