Send meg gjerne en E-Mail eller to om denne siden.
Mo i Rana SØNDAG 17. MAI 1998 • Årets Russeavis • LØSSALG KR. 25,-

Velkommen til RanaRussen'98!

Hei. Her har jeg prøvd etter beste evne å få lagt ut vår eminente russeavis fra 1998 ut på nett. Det er dog to og ett halvt år siden denne avisen så dagens lys, og var tilgjengelig på markedet. Det jeg gjør nå er rett og slett ren og kjær veldedighet for de som eventuelt skulle ha lyst til å se makkverket vårt.

Denne siden er laget av den samme fyren som lagde russeavisa i 1998, nemlig Kim-Arthur Sakariassen.. Den er littegranne redigert, bl.a. er det ingen reklamer i denne versjonen, og noen skrivefeil (og overskryting fra min side ;) er fjernet, pluss at noen bilder er omklipte for å passe bedre inn på en html-side. Jeg har prøvd å bevare utseende så godt som det er mulig på internett. Sidenummerene fra avisen er ikke de samme. Jeg har plassert russeomtalene klassevis etter skoletilhørighet, ikke etter hvilke sider de var på i avisen. Ellers er alt det samme. Noen steder har jeg også kommentert innholdet i avisen (hvor det kom fra, etc). Dette er gjort med rød skråskrift.

Navigering er simpelt. Menyen til venstre vil være der hele tiden mens du surfer på vår side.. Rett og slett bare pek og klikk. Det er ganske mange bilder, og mye tekst, så siden kan være treg. I tillegg må du ha ganske stor skjermopløsning for å utnytte denne siden perfekt. Tusen takk for besøket! :)

Om det skulle være noen spørsmål kan du ta kontakt på e-mail: post@kimarthur.com. En idé jeg har er å bygge en liten nostalgi-kjerne fra russetiden vår, så om du tilhører dette kullet, og har lyst til å dele bilder etc for å legge på denne siden, nøl ikke med å ta kontakt :

Vel, nok prat fra min side. Kos dere med avisen, enten dere er gamle lesere som søker litt nostalgi, eller nye lesere som gjerne vil rappe idéer fra oss. Det er selvsagt helt okei, bare dere gir meg beskjed først..

Last ned russeavisen i PDF

Linke Til Ryktebørsen:
Om du har lyst til å hjelpe meg ved å reklamere til denne siden, last ned Banneren under, og link den hit. (Enten ved å bare lime inn denne koden, eller å skrive linken selv). Takker!

<a href="http://www.kimarthur.com/russ" target=_blank><img src="http://www.kimarthur.com/russ/russebanner.jpg" width=400 height=50></a>

Ryktebørsen er © 1998 Kim-Arthur Sakariassen og Ranarussen98. Alle bilder, tekster og logoer går under denne. Gjenbruk tillatt ved kontakt (og ved å oppgi kilde).